Arabische Catering

Aleppo restaurant is niet enkel een Syrisch restaurant in Den Haag waar u gezellig kunt komen eten of eten kunt bestellen, wij kunnen ook de catering voor uw feesten en partijen tot in de puntjes verzorgen. Door ons in te huren als professionele cateraar bespaart u zichzelf niet alleen een hoop stress, maar er zitten nog veel meer voordelen aan. Zo laat u uw gasten kennis maken met de verrassende Syrische keuken en bereiden wij alle gerechten Halal.

Gevarieerd assortiment

Met ons gevarieerde assortiment hebben we voor iedereen een lekker gerecht. Wij weten als geen ander hoe wij voedzame en smaakvolle Syrische gerechten moeten bereiden waarvan de geur u het water in de mond doet lopen. Het valt niet mee als u zelf een uitgebreid diner op tafel moet zetten. Wij houden rekening met alle dieetwensen en zorgen ervoor dat iedereen geniet van de hapjes en maaltijden. U kunt er onder andere voor kiezen om borrelhapjes te laten serveren, een uitgebreide lunch of bijvoorbeeld catering in buffet-style. Neemt u vooral contact met ons op zodat wij uw culinaire wensen kunnen bespreken en wij zorgen ervoor dat u een scherpe offerte ontvangt.

De beste kwaliteit

Wij gebruiken ingrediënten van de beste kwaliteit en toveren zo de lekkerste maaltijden tevoorschijn. Wanneer u zelf in de keuken staat tijdens uw feest heeft u maar weinig tijd om met uw gasten te praten en zelf te genieten van de middag of avond. Laat u de catering liever over aan een professional die ervoor zorgt dat uw gasten genieten van een kwalitatieve en smaakvolle maaltijd. Komt u anders ter voorbereiding een hapje eten in ons restaurant om kennis te maken met de smaken en verschillende gerechten.

Een geslaagd evenement met catering

Door Aleppo restaurant in te huren als cateraar bent u verzekerd van een geslaagd feest of evenement. U en uw gasten genieten van het feest en wij verzorgen de rest. Laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod bestaande uit van oorsprong Syrische gerechten. Bent u op zoek naar een restaurant of cateraar met Halal eten in Den Haag? Dan bent u bij Aleppo restaurant aan het juiste adres. Al onze gerechten worden met de grootste zorg en Halal bereid. Hierdoor weet u zeker dat u alle gerechten kunt uitproberen, zonder dat u zich hoeft af te vragen of het wel Halal is. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij horen graag van u.

Arabische Catering