Halal Eten Den Haag

Bij Aleppo restaurant geniet u van heerlijke Halal gerechten uit de Syrische keuken. Al onze gerechten zijn 100% Halal en wij verwelkomen iedereen in ons sfeervolle restaurant in het Statenkwartier. U kunt gezellig bij ons komen eten met uw gezelschap, maar u kunt er ook voor kiezen om uw favoriete gerechten thuis te laten bezorgen. Daarnaast kunnen wij Arabische catering voor u verzorgen zodat u smaakvolle gerechten aan kunt bieden tijdens uw borrel, feest of evenement.

Halal bereide Syrische gerechten

Onze professionele koks maken de meest smaakvolle gerechten uit de Syrische keuken met veel aandacht voor smaak en presentatie. Alle gerechten zijn volledig Halal, zodat u hier geen rekening mee hoeft te houden als u onze menukaart bekijkt. Of u nu komt lunchen en kiest voor een lekkere soep of salade of uitgebreid komt tafelen: bij Aleppo restaurant heeft u altijd een uitgebreide keuze. De Syrische keuken staat bekend om de frisse en lichte gerechten en de smaakvolle vleesgerechten van de grill. Alle hoofdgerechten worden bij Aleppo restaurant geserveerd met rijst, knoflooksaus, pittige saus en salade.

Sfeer van het Midden-Oosten

Wanneer u ons gezellige restaurant binnenstapt waant u zich direct in het Midden-Oosten. Het interieur, de muziek en de authentieke geuren maken een avondje uit eten bij Aleppo restaurant tot een ware ervaring. U kunt gewoon binnenlopen, het is niet nodig om een reservering te maken. Dit kan natuurlijk wel als u dat liever heeft of wanneer u met een grote groep langskomt. Als u liever een avondje thuis blijft maar toch wilt genieten van onze gerechten is dit ook mogelijk. Plaats uw bestelling en wij zorgen ervoor dat uw maaltijd snel geleverd wordt. Zo kun u uzelf wanneer u maar wilt verwennen met een lekkere en smaakvolle Syrische maaltijd.

Catering mogelijkheden

Niet alleen bent u van harte welkom in ons restaurant en kunt u eten bestellen bij Aleppo restaurant, maar wij bieden ook verschillende catering mogelijkheden. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de hapjes en gerechten op uw feest, borrel, evenement of andere bijzondere gebeurtenis tot in de puntjes geregeld zijn. Zo verrast u uw gasten tijdens uw feest of evenement met het gevarieerde aanbod dat de Syrische keuken te bieden heeft. Wanneer u meer wilt weten over de catering mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen zodat we uw wensen kunnen bespreken. Wij komen graag bij uw langs om uw feest tot een succes te brengen.

Halal Eten Den Haag