Syrisch Restaurant Den Haag

Halal eten in Den Haag doet u bij Aleppo restaurant. Wij hebben ons authentieke Syrische restaurant recentelijk geopend in het sierlijke Statenkwartier. U stapt het restaurant in voor een beleving van het Midden-Oosten, met traditionele muziek, een authentieke aankleding en gastvrije sfeer. Wij verwelkomen iedereen die verrast wilt worden door onze wisselende menukaart vol met smakelijke Syrische gerechten. Alle gerechten worden met veel oog voor smaak en detail Halal bereidt.

Ontdek de Syrische keuken

De Syrische keuken is voor veel mensen nog een mysterie. Toch kent u waarschijnlijk al verschillende gerechten met een Syrische oorsprong, zoals shawarma (shoarma), falafel en kebab. Bij restaurant Aleppo geniet u van al deze gerechten en nog veel meer. Ook kunt u gezellig bij ons komen lunchen. Op de lunchkaart vindt u onder andere het traditionele platbrood manakish en pide met verschillende soorten beleg en warme en koude mazza die u met uw gezelschap kunt delen. Veel van de gerechten worden niet alleen in Syrië gegeten maar ook in omliggende landen in het Midden-Oosten, zoals Libanon en Irak. De gerechten zijn overwegend licht en kenmerken zich door het gebruik van frisse kruiden als munt, peterselie en koriander afgetopt met wat citroensap. Wilt u kennismaken met onze keuken maar gaat u liever niet de deur uit? Wij bezorgen de gerechten ook op locatie.

Syrisch Restaurant Den Haag

Arabische catering

Niet alleen in ons restaurant geniet u van de heerlijke en afwisselende Syrische keuken. U kunt ons ook inhuren als cateraar voor uw evenementen en partijen. Dit kunnen wij op verschillende manieren vorm geven, afhankelijk van uw wensen. Kies bijvoorbeeld voor allerlei kleine gerechtjes en hapjes of ga voor catering in buffetvorm. Wanneer u interesse heeft in Arabische catering kunt u contact met ons opnemen zodat we uw wensen kunnen bespreken. Catering heeft vele voordelen. Zo hoeft u zelf niet in de keuken te staan zodat u kunt genieten van uw evenement. Ook laat u uw gasten kennismaken met de lekkerste gerechten. De afwas nemen wij gewoon weer mee, zodat u nergens omkijken naar heeft. Alle gerechten die wij bereiden zijn Halal, zodat iedereen ervan kan genieten.

Kom langs bij Aleppo restaurant

U hoeft niet te reserveren wanneer u een avondje gezellig wilt komen eten bij Aleppo restaurant maar dit kan natuurlijk wel. Heeft u nog vragen voordat u bij ons komt eten? Neem contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.